Hotelvastgoed investeren Aazaert

Aandeelhouders

De initiatiefnemers van WP Real Estate zijn Ben Van den Keybus en Marc Coucke, de aandeelhouders van WP Hotels & Events, dat instaat voor de uitbating en huur van het vastgoed.

Investeren doe je samen met beide initiatiefnemers, op gelijke voet en aan dezelfde rendements- en exitvoorwaarden.

Jaarlijks voorzien we een aandeelhoudersvergadering. Naast alle financiële informatie die je daar krijgt, voorzien we de mogelijkheid om te netwerken met andere aandeelhouders, om op die manier een WP Community uit te bouwen.

Opbrengstvastgoed investeren

Initiatiefnemers

investeren in vastgoed

Ben Van den Keybus

GEDELEGEERD BESTUURDER VAN WP REAL ESTATE

Ben is de 4e generatie van de familie Smets, de familie die Het Witte Paard heeft opgericht.

Na zijn studies boekhouding heeft Ben eerst een aantal horecazaken gerund. Nadien maakte hij de overstap naar de financiële sector en werkte 5 jaar als vermogensbeheerder in Luxemburg en Genève. Het is daar dat Ben ruime financiele ervaring opdeed. In 2009 nam Ben Het witte Paard over en baat hij met veel succes Het Witte Paard en WP Hotels & Events uit.

Investering in vastgoed

Marc Coucke

ALYCHLO

Marc Coucke heeft met zijn investeringsmaatschappij Alychlo geïnvesteerd in een diverse portfolio aan bedrijven, met een focus op entertainment en hospitality.

In 2021 heeft Alychlo een belang genomen van 49% in WP Hotels & Events. Ook onder WP Real Estate zet Alychlo zijn schouders. Ben Van den Keybus en Marc Coucke zijn samen goed voor zo'n 50% van WP Real Estate.

Investeerders - Aandeelhouders

Momenteel heeft WP Real Estate een 30 tal investeerders, van 22 tot 85 jaar, uit alle lagen van de bevolking. Zowel mannen als vrouwen, alsook enkele vennootschappen. Hieronder laten we enkele van onze investeerders aan het woord!

Investeren vastgoed appartementen

"Dankzij het belevingsbudget geniet ik van substantiële kortingen op mijn jaarlijkse vakantie in Blankenberge"

Marleen Vereyken

Aandeelhouder

Hotelvastgoed Aazaert

"Het lastige aan eigen vastgoed is het beheer en het onderhoud. Hier beleg ik ook in vastgoed, zonder alle dagdagelijkse problemen ermee"

Annick Dedrie

Aandeelhouder

Investeren in vastgoed

"Voor mij is het een slimme manier om aan successieplanning te doen"

Ann Franssen

Aandeelhouder

Investeren vastgoed

"Met de voordelen van de investeerderskaart, ga ik nu meerdere keren per jaar naar de shows in Het Witte Paard."

David Van Looveren

Aandeelhouder

Hotelvastgoed Cavali

"Ik beschouw vastgoed als een zekere belegging en dus een onderdeel van een gediversifieerde investeringsportefeuille” 

Nicole Van De Vel

Aandeelhouder

WP Community & Belevingsbudget

Binnen WP Real Estate hechten we veel belang aan onze WP Community, waar netwerken tussen de aandeelhouders centraal staat.

Naast de jaarlijkse aandeelhoudersvergadering organiseren we nog bijkomende events om de band tussen de verschillende aandeelhouders te versterken.

Bovendien krijgt ook iedere investeerder zijn persoonlijke investeerderskaart, waarmee je tal van voordelen ontvangt en waarmee je substantiële kortingen krijgt, gelimiteerd tot jaarlijks 1% van je investering, in al onze hotels, appartementen, restaurants of op onze evenementen.

Loyalty Card - Investeringsvastgoed

Heb je ook interesse in deze investeringsopportuniteit?

Wil je een volledig overzicht van de investeringsvoorwaarden en het verwachte rendement? Laat dan je gegevens achter in ons formulier en download vrijblijvend onze brochure. Naast de brochure kan u ook het essentiële informatiedocument (KID) aanvragen.

Dit is een reclame. Raadpleeg de brochure en het essentiële informatiedocument (KID) voordat u een beleggingsbeslissing neemt.

Investeren in vastgoed
Aanspreek titel 
Ik wens volgend document te ontvangen